Ansiktet-Äckligt


lite mat sen utgång

som sagt ska snart äta lite, eller om typ en halvtimma och sen ta bussen upp till centrum & möta Micke sen drar vi till trappan vid 7, sen blir det att va på trappan ett tag sen dra hem till Elin och sova där, har studiedag imorn så de är najs :)
men jag hör av mig hos Elin sen senare, eller innan jag drar ut vi får se!
såhäääär sanna allihopa..
puss // Emma

Träning !

Ska dra och träna typ halv 6, spinning pass och grejjer ! Duschar drar sen drar jag till trappan direkt. Ikväll ska Emmma slagga häär, kanske Evelina också, men den jäveln svarar inte-.- Men vi får se hon kanske skulle vara med Carro imorgon.
Juste jag och Emma kommer nog blogga från min iphone kanske i skolan osv ! Jag komemr göra många tidsinställda och sånt.
// eelin

Emma Rosing

Hejsan hejsan, det är jag som är Emma Rosing, är också 13 år.
Som Elin redan har sagt så kommer vi ju blogga om vår vardag, mode, tips, musik, vänskap, kärlek osv osv..
Jag och Elin driver denna blogg tillsammans och kommer skriva så ofta som vi kan, minst 2-3 inlägg per dag blir det nog! Jag har inte så mycket mer att säga just nu, skulle ju bara presentera mig och sånt, slänger säkert in ett inlägg om ett tag :)
en bild på mig kommer här ocksåå

Elin Ljung

Hej, jag är då Elin Ljung! 13 år, fyller 14 den 13onde juli. I denhär bloggen kommer du få läsa om mig, & Emma som kommer skriva om sig själv i ett annat inlägg :) Vi kommer blogga om, tips, musik, mode, vardag, kärlek, vänskap osv.. Jag har en syster och hennes blogger kommer här. Har inte mycket mer att säga, designen är bara tillfällig, tills vi hittar någon som kan sånt! :D
Här får ni en bild på miiiig

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort